maanantai 18. maaliskuuta 2013

Keskiviikko 13032013 / Hostellin esittelyä

Tässä postauksessa esittelemme paikan, missä olemme alusta asti majoittuneet ja tulemme majoittumaan reissun loppuun asti. Paikkana toimii siis hostelli nimeltään Paddy's Palace. Hostelli sijaitsee aivan Derryn keskustan läheisyydessä, eikä koulullekkaan ole matkaa kuin 200 metriä. Hostellilta pääsee siis lähes joka paikkaan helpoiten kävellen, vaikka taksitkaan täällä ei maksa kuin 3 puntaa kaupungin alueella matkustettaessa.

Hostellissa on useampia kerroksia, mutta vain kahdessa niistä on huoneita, joissa majoitutaan. Huoneita on yhteensä 6 ja nihiin mahtuu majoittumaan arviolta yhteensä noin 30 ihmistä. Vain parissa huoneessa on oma vessa ja suihku, joten niiden huoneiden asukkaat joissa suihkutilaa ei ole, käyvät kaikkien yhteisessä käytössä olevassa suihkussa. Yhteisiä suihkuja hostellissa on yhteensä 2.

Alakerrassa sijaitsee keittiö, jossa henkilökunta ja muut halukkaat tekevät päivittäin ruokaa. Keittiöstä pääsee takapihalle, jossa halutessaan voi oleskella ja nauttia ulkoilmasta klo 23 saakka. Lisäksi alakerrassa sijaitsee yhteinen olohuone, jossa on yhdistettynä "ruokasali".

Hostellin henkilökunta (ja kissa) on todella mukavaa ja ystävällistä. Pyykinpesu täällä onnistuu viemällä likapyykit henkilökunnalle, joka pesee pyykit hostellin pesukoneessa. Huoneiden siisteydestä ym. on huolehdittava itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti