torstai 14. maaliskuuta 2013

Torstai 07032013 - Sunnuntai 10032013

Torstai - Perjantai
Torstai ja perjantai sujui jokaisen osalta hostellilla löhöillen. Pientä sairastelua on ollut ilmassa, joten osa treeneistäkin ollaan jouduttu jättämään väliin. Ohjelma on ollut siis hyvin vähäistä, mutta silloin kuin tehdään, niin tehdään täysillä!

Lauantai 
Lauantaina oli yhteinen, järjestetty reissu Pohjois-Irlannin pääkaupunkiin Belfastiin. Pari porukasta joutui vetäytymään matkasta jatkuneen sairastelun vuoksi. Reissulle lähdettiin heti aamusta koulun minibussilla ja oppaana toimi totuttuun tapaan Basil. Derrystä Belfastiin on noin kahden tunnin ajomatka, joten autossa aamu-uniset pystyi vielä hyvin jatkamaan yöuniaan.

Perille saavuttua tutustuimme ensimmäisenä museoon (Ulster Museum). Museossa kiertelimme omissa porukoissa ja tutustuimme mm. Pohjois-Irlannin ja Egyptin historiaan. Pääsimme näkemään myös aidon muumion, esihistoriallisten eläinten fossiileja, sekä tutustumaan jääkauden kehittymiseen.

Museon jälkeen siirryimme Belfastin keskustaan, jossa jokaisella oli pari tuntia aikaa liikkua ja shoppailla itsenäisesti. Jokainen löysi kaupungilta jotain kivaa itselleen tai tuliaisiksi läheisilleen. Päällisin puolin Belfastin reissusta jäi jokaiselle hyvä mieli. Derryyn palasimme iltapäivällä kuuden aikaan.


Sunnuntai
Sunnuntaina oli vapaapäivä. Päivä kului nukkuessa, shoppaillessa, videopuheluita Suomeen höpötellessä... toisin sanoen siis niissä merkeissä, mitä kukakin halusi vapaapäivänään tehdä. Lisäksi muusikot pitivät iltapäivästä pienen palaverin seuraavan päivän keikkaan liittyen, jossa pohdittiin mm. mitä biisejä vedetään, kuka laulaa minkäkin biisin jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti